Δωρέαν Μεταφορικά

     Πληρωμή με άτοκες δόσεις

        Γραπτή εγγύηση προϊόντων

           Παράδοση σε 24 ώρες

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
 (+30) 210 412 9124

 
 

Επιστροφές & Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε,εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προιόντα.Στη περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προιόντων στην ταχυδρομική εταιρία και τα τραπεζικά έξοδα επιστροφής των χρημάτων σας. Μπορείτε να κάνετε χρήση του δικαιώματός σας,μόνο σε περίπτωση αγοράς εξ αποστάσεως (συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο υπαναχώρησης) και όχι σε περίπτωση αγοράς από το φυσικό μας κατάστημα.Σημειώστε ότι προιόντα που έχουν αγοραστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας, μετατροπής, ειδικής κατασκευής ή εποχιακά είδη δεν επιστρέφονται.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας,καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα(π.χ παραβιασμένη συσκευασία,λάθος είδος κ.τ.λ.).
Για την άσκηση του ως άνω δικαιώματος σας για υπαναχώρηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα υπαναχώρησης και να μας αποστείλετε το σχετικό αίτημά σας καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ώστε να ενημερωθείτε για τον αριθμό RMA που πρέπει να συνοδεύει το προϊόν που θα επιστρέψετε.
Διευκρινίζεται πάντως ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος στις αποθήκες μας).

Επιστροφές γίνονται δεκτές στις ακόλουθες περιπτώσεις:
1.Να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο (0030) 210- 4129124,όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.
2.Το προιόν να μην εχει χρησιμοποιηθεί,να μην έχει φθαρεί και γενικώς να διατηρείται  στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε.
3.Το καρτελλάκι που συνοδεύει το προιόν να μην έχει αφαιρεθεί ή παραβιαστεί καθ’οποιοδήποτε τρόπο.
4.Το προιόν να επιστραφεί μαζί με την συσκευασία του και τα συνοδευτικά έγγραφά του (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο,εγγύηση κ.τ.λ.),τα οποία θα πρέπει να είναι άρτια όπως τα παραλάβατε.
5.Να έχετε φροντίσει για την καλή & ασφαλή συσκευασία του κατά την επιστροφή.
Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους,η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προιόντα.Τα χρήματά σας θα τα παραλάβετε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πληρώσατε.  Σας ενημερώνουμε οτι το geormas.gr δεν φέρει καμια ευθύνη για τυχόν φθορά ή απώλεια  των προιόντων κατά τη μεταφορά της επιστροφής τους.Τα έξοδα επιστροφής των προιόντων βαρύνουν τον αγοραστή.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το geormas.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά η μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί,στέλνοντας e-mail στο info@geormas.gr ή fax στο (0030)210-4129124. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το προιόν,αυτό είναι εφικτό εφόσον το προιόν βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε,διατηρώντας την άρτια κατάστασή του με την συσκευασία του,χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί,να έχει υποστεί καμια ζημια ή φθορά και να έχει όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα(απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο,εγγύηση).Στην περίπτωση που τα ανωτέρω ικανοποιούνται και υπάρχει οικονομική διαφορά, αυτή θα ρυθμιστεί κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικώς στο (0030)210-4129124 μεταξύ της επιχείρησης και εσάς. Σας ενημερώνουμε οτι το geormas.gr δεν φέρει καμια ευθύνη για τυχόν φθορά η απώλεια  των προιόντων κατά τη μεταφορά της επιστροφής τους,ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί στη συνέχεια η αλλαγή.Τα έξοδα επιστροφής & ξανά αποστολής των προιόντων από εμάς βαρύνουν τον αγοραστή.

 
Φόρτωση ...

Αγαπητέ επισκέπτη

Κάνε εγγραφή στα newsletters του καταστήματος μας για να λαμβάνεις προσφορές και εκπτώσεις στο email σου.

Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα όποτε θέλετε