Δωρέαν Μεταφορικά

     Πληρωμή με άτοκες δόσεις

        Γραπτή εγγύηση προϊόντων

           Παράδοση σε 24 ώρες

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
 (+30) 210 412 9124

 
 

Αποστολή & Παράδοση

Το geormas.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο.Τα προιόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.Αν επιθυμείτε κατά τη διαδικτυακή συναλλαγή να παραλάβετε τα προιόντα από τα καταστήματά μας,παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με σχετικό σχόλιο.Η παραγγελία δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από την στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας .

Το κόστος και ο χρόνος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα το είδος,την ποσότητα των προιόντων,την ταχύτητα της παράδοσης και το μέρος της αποστολής.Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα από το geormas.gr και αναγράφεται ξεχωριστά όταν γίνεται η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 60 € με ΦΠΑ (ανεξαρτήτως όγκου και προορισμού) ,υπάρχει κόστος αποστολής 3 € με ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα,ενώ στη περίπτωση αντικαταβολής,οι αγορές επιβαρύνονται επιπλέον με πρόσθετα έξοδα 3 €. Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 60 € με ΦΠΑ η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα,ακόμη και στη περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή.

 Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία σας θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας ή από συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα με Παρασκευή, 09:00 -19:00).
Οι παραγγελιίες σας συνήθως αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 15:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, συσκευάζονται και παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρεία την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα,ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Από τη στιγμή που παραδώσουμε το δέμα της παραγγελίας σας στην ταχυμεταφορική εταιρία θα το παραλάβετε μέσα σε 24 έως 48 ώρες αναλόγως την γεωγραφική περιοχή αποστολής.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή ή σε οποιαδήποτε άλλη αργία επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα συσκευάζονται και παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρεία. Από τη στιγμή που παραδώσουμε το δέμα της παραγγελίας σας στην ταχυμεταφορική εταιρεία, θα το παραλάβετε μέσα σε 24 έως 48 ώρες αναλόγως την γεωγραφική περιοχή αποστολής εφόσον τα εμπορεύματα βρίσκονται στην αποθήκη μας και είναι διαθέσιμα. Σε αντίθετη περίπτωση θα επικοινωνούμε μαζί σας για τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης.
Μόλις αποστείλλουμε την παραγγελία σας θα λάβετε ενα e-mail ,το οποίο θα περιέχει τον αριθμό και την ημερομηνία της αποστολής.Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πχ κακές καιρικές συνθήκες,απεργίες κ.τ.λ) υπάρξει καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας,θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

Για την άσκηση του ως άνω δικαιώματος σας για υπαναχώρηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα υπαναχώρησης και να μας αποστείλετε το σχετικό αίτημά σας καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ώστε να ενημερωθείτε για τον αριθμό RMA που πρέπει να συνοδεύει το προϊόν που θα επιστρέψετε.

Διευκρινίζεται πάντως ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος στις αποθήκες μας).

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι:

1. να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του προϊόντος και να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.

2. να μην έχει αφαιρεθεί το προϊόν από την συσκευασία με την οποία σας το παρέδωσε η ταχυμεταφορική εταιρεία.

3. να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα.

4. να έχει αγοραστεί το προιόν διαδικτυακά και όχι από το φυσικό μας κατάστημα.


Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία - π.χ. εύθραυστα προϊόντα - θα πρέπει να επιστρέφονται εντός των ειδικών συσκευασιών τους), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.

 
Φόρτωση ...

Αγαπητέ επισκέπτη

Κάνε εγγραφή στα newsletters του καταστήματος μας για να λαμβάνεις προσφορές και εκπτώσεις στο email σου.

Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα όποτε θέλετε