Δωρέαν Μεταφορικά

     Πληρωμή με άτοκες δόσεις

        Γραπτή εγγύηση προϊόντων

           Παράδοση σε 24 ώρες

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
 (+30) 210 412 9124

 
 

'Οροι Χρήσης

1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το geormas.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία  ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αν επιθυμείτε κατά τη διαδικτυακή συναλλαγή να παραλάβετε τα προϊόντα από τα καταστήματά μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με σχετικό σχόλιο. Η παραγγελία δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από την στιγμή που έχει φύγει από την εταιρία μας .

 

Το κόστος και ο χρόνος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα το είδος, την ποσότητα των προϊόντων, την ταχύτητα της παράδοσης και το μέρος της αποστολής. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα από το geormas.gr και αναγράφεται ξεχωριστά όταν γίνεται η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Αγορές άνω των 60 ευρώ δεν επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής.

 

Οι παραγγελίες σας συνήθως αποστέλονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Μόλις αποστείλουμε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα e-mail ,το οποίο θα περιέχει τον αριθμό και την ημερομηνία της αποστολής. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πχ κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ) υπάρξει καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 
Φόρτωση ...

Αγαπητέ επισκέπτη

Κάνε εγγραφή στα newsletters του καταστήματος μας για να λαμβάνεις προσφορές και εκπτώσεις στο email σου.

Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα όποτε θέλετε